معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس گفت: با عدم تخصیص بودجه جذب پژوهشگران پسادکتری از سوی دولت، این مبلغ از ردیف بودجه پژوهش دانشگاه کسر می شود.
به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا
، دکتر یعقوب فتح اللهی به تشریح شرایط جذب پژوهشگران پسا دکتری در دانشگاه پرداخت و گفت: این افراد باید دارای حداقل دو مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمی-پژوهشی باشند و کمتر ازپنج سال از زمان اخذ مدرک دکتری آنها گذشته باشد. همچنین افرادی که عضو هیات علمی مراکز علمی باشند، نمیتوانند از این دوره استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه طول دوره پسادکتری حداکثر دو سال است، افزود: پژوهشگران پسا دکتری از طریق پنج نهاد از جمله صندوق حمایت از پژوهشگران، سرآمدان، بنیاد نخبگان، ستاد نانو و دانشگاه مورد حمایت قرار می گیرند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان این مطلب که حق الزحمه این افراد متناسب با طول دوره مشابه دوره دکتری محاسبه و پرداخت می شود، خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته به طور میانگین ۱۰ تا ۱۵ پژوهشگر از سوی دانشگاه جذب می شد که امسال به دلیل آنکه دولت بخش هایی از بودجه مربوط به این موضوع را اختصاص نداده، نمیتوانیم مستقلا پژوهشگر پسادکتری جذب کنیم.
فتح اللهی اضافه کرد: در مجموع سالیانه حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر از پنج مسیری که ذکر شد، به عنوان پژوهشگر پسا دکتری در دانشگاه جذب می شوند.
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، وی با اشاره به وضعیت نامناسب بودجه پژوهشی در دانشگاه تربیت مدرس و سایر دانشگاهها اظهار کرد: حوزه پژوهش جایی است که باید همه پول ها در آنجا هزینه شود ولی امروز شاهد هستیم که برای جبران کمبود بودجه، از این بخش کسر می شود.
انتهای پیام
ثبت نظر