تشریح جزئیات پرداخت یارانه بیمه سلامت/ تقسیم بندی سهم دهک ها

تشریح جزئیات پرداخت یارانه بیمه سلامت/ تقسیم بندی سهم دهک ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، به تشریح جزئیات پرداخت هزینه حق بیمه افراد فاقد بیمه سلامت پرداخت.

یکشنبه 17 شهریور 1398 ساعت 14:54

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از مهر 

 

به گزارش خبرنگار مهر، طاهر موهبتی، روز شنبه در نشست هم اندیشی که در سالن کنفرانس سازمان بیمه سلامت برگزار شد، افزود: مصوبه دولت در اجرای برنامه ششم توسعه داشتیم که بند الف آئین نامه اجرایی آن متوجه سازمان بیمه سلامت است و بر همین اساس، تمامی آحاد جامعه می‌بایست ظرف مدت ۶ ماه تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند.

وی ادامه داد: طبق قانون برنامه ششم توسعه کشور، کسانی که توانایی مالی دارند، می‌بایست سهم کامل بیمه را پرداخت کنند.

موهبتی با عنوان این مطلب که ۷ میلیون جمعیت کشور فاقد پوشش بیمه‌ای هستند، گفت: این برنامه برای پوشش بیمه‌ای افراد کم درآمد اجرا می‌شود.

وی با اعلام اینکه هر یک میلیون بیمه شده در سال ۵۸۱ میلیارد تومان هزینه برای بیمه سلامت دارد، افزود: اگر درآمد خانوار ۴۰ درصد حداقل حقوق مصوب شورای عالی کار و دستمزد باشد، صد درصد هزینه حق بیمه این خانوارها توسط دولت پرداخت خواهد شد.

موهبتی ادامه داد: آن دسته از خانوارهایی که بین ۴۰ درصد تا حداقل حقوق درآمد دارند، از ۵۰ درصد یارانه دولت برای بیمه سلامت برخوردار می‌شوند. به عبارتی این افراد جزو دهک چهار قرار گرفته اند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، گفت: درآمد بیش از حداقل حقوق، طبق مصوبه شورای عالی کار و دستمزد، سرانه کامل حق بیمه را پرداخت خواهند کرد.

وی افزود: این افراد جزو دهک‌های پنج و بالاتر قرار دارند که می‌بایست حق بیمه را کامل پرداخت کنند.

موهبتی با اشاره به آئین نامه اجرایی بند الف برنامه ششم توسعه کشور، گفت: افراد فاقد پوشش بیمه‌ای برای برخورداری از تسهیلات قسطی شدن حق بیمه پرداختی، می‌بایست ظرف مدت ۶ ماه از شروع آئین نامه اجرایی اقدام کنند.

وی افزود: آئین نامه اجرایی بعد از ۴۵ روز از مصوبه هیئت وزیران، کلید می‌خورد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، در ادامه به وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، گروه‌های پزشکی و…، اشاره کرد و گفت: ما برای ارائه دهندگان خدمات سلامت، ۱۲ هزار میلیارد ریال پرداخت داشته ایم که با این پرداختی، مطالبات داروخانه‌ها تا تیر ماه ۹۸ تسویه می‌شود.

موهبتی به بازار غیر رسمی دارو در ناصرخسرو اشاره کرد و افزود: کارکرد ناصر خسرو به دلیل نظارت‌های بیمه‌ای کاهش یافته اما هنوز داروی قاچاق در این بازار وجود دارد.

وی با اشاره به رصد ۴۹۰ قلم داروی گران قیمت توسط سازمان بیمه سلامت، گفت: ما باید علت حضور مردم در ناصر خسرو را حل کنیم. چرا مردم برای تهیه دارو به این خیابان می‌روند.

موهبتی ادامه داد: در حال حاضر سیستم‌های نظارتی ما برای رصد دارو قوی شده و در نتیجه کارکرد ناصر خسرو کاهش یافته است. 

کد خبر 4713070
حبیب احسنی پور
تعداد بازدید : 446

ثبت نظر

ارسال