دبیر اجرایی دومین کنگره اکمو با اشاره به نجات جان برخی بیماران دچار ایست قلبی - تنفسی یا دستگاه اکمو گفت: جدید ترین دستاوردهای علمی در زمینه حمایت برون پیکری حیات در این کنگره ارائه میشود.
به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از خبرگذاری برنا
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ فرخام حسین احمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در آستانه برگزاری دومین کنگره اکمو اظهار داشت: این کنگره 13 تا ۱۵ آذرماه سال جاری در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می شود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه بیهوشی قلب و اکمو مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه اکمو به معنای حمایت برون پیکری حیات است، گفت :بیمارانی که دچار ایست قلبی - نفسی می شوند مرگ برای آنها به وقوع می پیوندد ولی می توان با استفاده از دستگاه اکمو به طور موقت گردش خون و سیستم های روی این بیماران را به حالت طبیعی باز گرداند.
بر اجرایی دومین کنگره اکمو ادامه داد بالمو در اقداماتی نظیر پیوند قلب و ربه کاربرد بسیار موثری دارد و در ایران در چندین بیمارستان از جمله بیمارستان مسیح دانشوری بقیه الله (عج) وجود دارد و استان های شیراز اصفهان و تبریز نیز مجهز به این دستگاه می باشند.
وی با اشاره به اینکه تلاش داریم در دومین کنگره اکمو پزشکان و جراحان را هر چه بیشتر با این دستگاه آشنا کنیم و جدیدترین دستاوردهای علمی را ارائه دهیم، خاطرنشان کرد:ارائه و انتقال تجربیات در این زمینه بسیار حائز اهمیت است و در نجات جان بیماران موثر واقع می شود.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه علاوه بر بیماران گرفتار ایست قلبی و تنفسی افراد دچار مسموت ما و آنفلوآنزا نیز در برخی از مواقع نیاز به این دستگاه دارند، گفت :بااستفاده از این دستگاه در بیماران دچار ایست قلبی در ۴۰ درصد مواقع سبب بازگشت به زندگی آنها می شود البته این آمار در برخی از کشورها به ۵۰ درصد هم می رسد و ارائه تکنولوژی های نوین و تجربه بشر می تواند در آینده در این راستا بسیار موثر واقع می شود.
ثبت نظر