به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سیاری، صبح یکشنبه در نشست خبری پانزدهیمن کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان که قرار است از ۱۶ تا ۱۹ مهر ۹۸ در بیمارستان فوق تخصصی کودکان مفید برگزار شود، اظهار داشت: پیشرفته ترین واکسن ساخته شده در دنیا، واکسن چهار ظرفیتی است که در ایران نیز وجود دارد.
وی در ارتباط با اهمیت تزریق واکسن آنفلوانزا، گفت: کودکان، بیماران پیوندی، افرادی که آسم دارند، بیماران CF، کودکان دچار سوءتغذیه، سالمندانی که بیماری زمینه ای دارند و مادران باردار، از جمله افرادی هستند که لازم است این واکسن را بزنند و برای سایر افراد واجب نیست، اما منعی هم ندارد که واکسن را بزنند.
سیاری با عنوان این مطلب که در حال حاضر دو نوع واکسن آنفلوانزا از کشورهای هلند و فرانسه در کشور موجود است، افزود: این دو واکسن، استانداردهای لازم را دارند.
وی با انتقاد از تبلیغاتی که علیه داروهای ایرانی صورت می گیرد، تاکید کرد: در زمینه مصرف مکمل ها برای کودکان، اعتقاد ما این است که مکمل های ایرانی، استاندارد بهتری نسبت به نوع خارجی دارند و ما این موضوع را بر اساس مطالعه ای که صورت گرفته است، عنوان می کنیم.
سیاری در ارتباط با مصرف مکمل و ویتامین ها در کودکان، گفت: در حال حاضر با توجه به افزایش کمبود ویتامین D در افراد، ما این ویتامین را از ۳ تا ۵ روزگی برای نوزاد شروع می کنیم که می بایست ۴۰۰ قطره ویتامین بخورند.
وی ادامه داد: اکثر مکمل های ایرانی، استاندارد هستند و قطره آهن ایرانی که قبلا باعث سیاه شدن دندان های کودکان می شد، با استفاده از تکنولوژی داخلی، این مشکل نیز حل شد و دیگر، قطره آهن ایرانی، دندان ها را سیاه نمی کند.
سیاری با اشاره به تجویز ۱۵۰۰ واحد ویتامین A و ۴۰۰ واحد ویتامین D برای نوزادان تا دو سالگی که هر روز باید مصرف شود، گفت: بعد از دو سالگی تا ۱۲ سالگی، روزانه فقط ۸۰۰ واحد ویتامین D نیاز است که مصرف شود و از ۱۲ سالگی تا ۶۵ سالگی نیز، هر فرد ایرانی می بایست هر ماه ویتامین D استفاده کند.
ثبت نظر