دستگیری سارقان دستگاه سی‌تی‌اسکن از بیمارستان مسیح دانشوری
1398/06/16
سارقانی که اقدام به سرقت تجهیزات بیمارستان مسیح دانشوری و چند مدرسه در شمال غرب تهران کرده بودند، دستگیر شدند.
دستگیری سارقان دستگاه سی‌تی‌اسکن از بیمارستان مسیح دانشوری

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

، حوالی ساعت دو بامداد هجدهم خرداد ماه امسال از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، وقوع یک فقره سرقت از بیمارستان مسیح دانشوری به کلانتری ۱۶۴ قائم اعلام شد که درپی آن مأموران کلانتری برای بررسی موضوع روانه بیمارستان شده و در تحقیقات اولیه آنان مشخص شد که سارق یا سارقان اقدام به سرقت تجهیزات و قطعات دستگاه سی تی اسکن به ارزش تقریبی ۱۵ میلیارد ریال کرده و متواری شده‌اند.

در ادامه پرونده با موضوع سرقت اماکن تشکیل و به دستور مقام قضایی رسیدگی به آن به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ واگذار شد. در نخستین مرحله از تحقیقات نماینده بیمارستان به کارآگاهان گفت: بیمارستان برای تجهیز بخش سی تی اسکن اقدام به خرید یک دستگاه سی تی اسکن به برند زیمنس کرده و از آنجایی که دستگاه به صورت قطعات مجزا و در قسمت مربوطه نگهداری می‌شد که سارق یا سارقان با ورود به بیمارستان در ساعت دو بامداد اقدام به سرقت قطعات اصلی و مهم دستگاه کرده و متواری شده‌اند.

 کارآگاهان پس از شنیدن اظهارت نماینده بیمارستان راهی محل سرقت شده و در بررسی‌های مقدماتی مشخص شد محل سرقت فاقد دوربین مداربسته بوده و تصویری از سارق یا سارقان در این بخش از تحقیقات به دست نیامد. رسیدگی به این پرونده ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان در شاخه دیگری از تحقیقات خود ، با یک باند حرفه‌ای سرقت از مدارس در شمال غرب تهران روبه رو شدند که با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی سرکرده باند به نام اصغر ۴۰ ساله شدند.

با شناسایی این فرد، مخفیگاهش در محدوده کاشانک شناسایی و این فرد در تاریخ ششم خردادماه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد که در همان تحقیقات اولیه به سرقت از مدارس معترف شد و گفت که سرقت‌ها را به همراه چهار نفر دیگر از همدستانش انجام داده است که به دنبال اظهارات این فرد ، سه نفر دیگر از اعضای باند طی چندین عملیات جداگانه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند.

تحقیقات از این افراد ادامه داشت و به گفته سرکرده باند همدست دیگرشان بنام صابر ۳۷ ساله و از اعضای اصلی باند همچنان تحت تعقیب بود تا اینکه  مخفیگاه وی در محدوده فرجام شناسایی شد و  متهم در یک عملیات غافلگیرانه در اول شهریور ماه دستگیر شد.

با دستگیری تمامی نفرات اعضای باند سرقت از مدارس، این افراد در تحقیقات صورت گرفته لب به اعتراف گشودند و به بیش از ۱۰ مورد سرقت وجه نقد در ساعات پایانی شب و نیمه شب ها از مدارس شمال غرب تهران اعتراف کردند. همچنین سوابق این افراد نیز مورد بررسی قرارگرفته و مشخص شد که صابر دارای هشت  فقره سابقه کیفری در زمینه‌های سرقت و مواد مخدر است.

از طرفی دیگر شیوه سارقان شک کارآگاهان را مبنی بر اینکه سرقت از بیمارستان مسیح دانشوری نیز از سوی این افراد انجام شده باشد، برانگیخت و در همین راستا به تحقیق در مورد این پرونده پرداخته و گرچه در ابتدا آنان منکر هرگونه سرقت از بیمارستان دانشوری شدند اما پس از انجام تحقیقات متعدد و ارائه دلایل و مستندات نهایتاً پس از ۱۴ روز لب به اعتراف گشوده و ضمن قبول سرقت، صابر اعتراف کرد که اموال را نزد یکی از دوستانش واقع در محدوده سعادت آباد به امانت سپرده است که درپی آن کارآگاهان راهی محل شدند و تمامی قطعات دستگاه سی تی اسکن مسروقه را کشف و به پایگاه یکم پلیس آگاهی منتقل کردند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که با توجه به دستگیری تمامی اعضای این باند سرقت از اماکن دولتی و اعتراف صریح به سرقت از مدارس و تجهیزات بیمارستان مسیح دانشوری ، این افراد با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه هشتم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر