نگاه جدید در حوزه آی تی سازمان تامین اجتماعی حاکم خواهد شد
1398/06/09
در جریان همایش سراسری مدیران سازمان تامین اجتماعی دو کارگروه بیمه و درمان با حضور مدیران ستادی و استانی برگزار شد و مهمترین مسائل آن حوزه مورد بررسی قرار گرفت.
نگاه جدید در حوزه آی تی سازمان تامین اجتماعی حاکم خواهد شد

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

، محمد حسن زدا قائم مقام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در کارگروه بیمه ای همایش سراسری مدیران این سازمان گفت: مهمترین مسائل بیمه ای استانها جمع‌آوری و بررسی شده است که درباره آنها در این کارگروه بحث می شود.
وی با اشاره به اهمیت توسعه فناوری های نوین در سازمان تامین اجتماعی افزود: رویکرد و نگاه جدید در حوزه آی تی سازمان حاکم خواهد شد.
معاون اداری و مالی سازمان تامین اجتماعی نیز در ادامه این کارگروه گفت: ماهانه ۸۲۰۰ میلیارد تومان وصولی داریم که زحمات زیادی برای تامین آن در استانها شکل می گیرد. مدیریت مصارف از مسائل مهم این سازمان است که بایدبیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه سنجش شاخص رضایتمندی ارباب رجوع مورد توجه خواهد بود، افزود: نظم و انضباط در بخش بیمه‌ای همواره اهمیت بالایی داشته است و آنچه در بودجه سازمان تامین اجتماعی لحاظ شده است، مبنای عمل این سازمان خواهد بود.
احمد پایور مشاور معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی نیز در این کارگروه گفت: افزایش منابع از مسائل مهم سازمان است. افزایش منابع در سطوح مزدی قابل انجام است .
مدیر کل وصول حق بیمه سازمان تامین اجتماعی نیز در این کارگروه گفت: از تلاش همکاران بابت اقدامات صورت گرفته بویژه در حوزه اجرائیات و بازرسی دفاتر قانونی تشکر می کنم.
مهرداد قریب افزود: بازنگری تشکیلات از اولویت های این سازمان است که باید عادلانه و متناسب با مسئولیتهای واحدها انجام شود.
وی گفت: تعدد بخش‌نامه‌ها در حوزه وصول حق بیمه از مسائلی است که از سوی استانها اعلام شده است که تنقیح و تلخیص بخشنامه‌های این حوزه انجام شده و در آینده نزدیک ابلاغ می‌شود.
مدیر کل حقوقی سازمان تامین اجتماعی نیز در این کارگروه گفت: تنقیح بخشنامه ها در ۱۱ مورد انجام شده و ۹ مورد تا ماه آینده ابلاغ می‌شود. و ۲۱ مورد نیز تا پایان سال تکمیل می‌شود.
دکتر عمران نعیمی افزود: ارسال لوایح به دیوان عدالت اداری و حضور مدیران در دیوان بویژه در پرونده‌های مهم مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کیفیت لوایح دفاعیه نیازمند ارتقاء است، گفت: شیوه نامه رسیدگی به ادعای سوابق از مسائل مهم است و انتظار داریم که مورد توجه کافی قرار گیرد.
دکتر نعیمی با بیان اینکه آراء خوبی گرفته‌ایم، گفت: در سال ۹۷ در هیات عمومی ۳۲ پرونده داشتیم که ۳۱ پرونده له  این سازمان رای گرفته ایم بیش از ۹۰ درصد از آرا هیات عمومی در ۵ سال گذشته له سازمان بوده است.
منصور آتشی، مدیر کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی نیز در این کارگروه گفت: اصلاح تشکیلات و عدم هم زمانی نرم افزار و بخشنامه در حوزه بیمه شدگان نیز وجود دارد.
مدیر کل امور فنی مستمری های سازمان تامین اجتماعی نیز در این کارگروه گفت: فرآیند برقراری و پرداخت متمرکز مستمری‌ها در آینده نزدیک انجام می‌شود و با برنامه مشخصی تا آخر سال این طرح در کل کشور اجرا می‌شود و امکان نظارت کنترل مستمر را فراهم می‌کند و امکان ارتقا خدمات غیر حضوری نیز فراهم می‌شود.
محمدعلی جنانی افزود: در حوزه سخت و زیان آور نیازمند اصلاحات هستیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، بهروز کریمی، مدیر کل نامنویسی و حساب های انفرادی سازمان تامین اجتماعی نیز در این کارگروه گفت: در حوزه کارگران ساختمانی اصل بر استحقاق است و سهمیه بندی وجود ندارد. سامانه کارگران ساختمانی راه اندازی شده است و افراد جدید جایگزین افراد من‌غیر حق خواهند شد.
محمد قوامی، مدیر کل دفتر کارگزاری های سازمان تامین اجتماعی نیز در این کارگروه گفت: افزایش خدمات قابل واگذاری به کارگزاری‌ها در ۱۸ فرآیند درحال بررسی است که به مرور برون سپاری می‌شود. بازنگری طرح استاندارد سازی کارگزاری‌ها در  حال بررسی است و پیگیری می‌کنیم.
محمد محمدی، مشاور معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی گفت: درباره مطالبات از دولت با سازمان برنامه و بودجه تعامل داریم.
عمرانی، مشاور معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی گفت: درباره پرونده الکترونیک چالش‌هایی وجود دارد و با تعامل مناسب با استانها این کار در حال اجرا است.امکانات سخت افزاری مورد نیاز برای اجرای این برنامه در اختیار قرار گرفته است.
دکتر سپهری، مدیرعامل شرکت خدمات ماشینی تامین اجتماعی نیز در این کارگروه گفت: انتظارت قبلی از شرکت وجود دارد که برخی موارد اجرایی نشده است و برخی انتظارت اولویت بالاتری دارد که باید مورد توجه باشد. افزایش رضایتمندی بیمه شدگان و کاهش هزینه‌ها از مهمترین اهداف برنامه‌های شرکت است. همکاری حداکثری با سازمان از اهداف اساسی این شرکت است .

انتهای پیام

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر