آغاز کاشت ۱۴ میلیون نهال در کشور از پنجشنبه هفته جاری
1398/09/11
سرپرست سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ضمن بیان اینکه کاشت ۱۴ میلیون نهال در نقاط مختلف کشور از روز پنجشنبه (۱۴ آذر) آغاز خواهد شد و تا پایان آذر ماه ادامه دارد،گفت: برنامه ما این است که تا پایان سال ۳۴ میلیون نهال در نقاط مختلف کشور بکاریم.
آغاز کاشت ۱۴ میلیون نهال در کشور از پنجشنبه هفته جاری

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

، خسرو شهبازی در نشست خبری به مناسبت کاشت ۱۴ میلیون نهال در کشور اظهار کرد: سازمان جنگل‌ها با مشارکت ادارات کل منابع طبیعی در کشور و بخش‌های دیگر از روز پنج‌شنبه (۱۴ آذر ماه) تا انتهای این ماه اقدام به کاشت ۱۴ میلیون نهال در نقاط مختلف کشور خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دو نوع کشت پاییزه و بهاره وجود دارد، گفت: در حال حاضر کشت پاییزه به کشت بهاره ترجیح داده می‌شود و می‌توان با استفاده از نزولات جوی نهال را پس از خواب پاییزه به‌راحتی انتقال داد.

سرپرست سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری افزود: تا آخر آذرماه ۱۴ میلیون اصله درخت در ۴۲ هزار و ۳۹۰ هکتار از اراضی جنگلی، بیابانی و مراتع در ۲۴۶ شهرستان و ۳۱ استان کشور کاشته خواهد شد که از این میزان سهم جنگل و زراعت چوب بیش از ۹ میلیون اصله و سهم اراضی بیابانی بیش از ۳ میلیون اصله درخت است همچنین در مراتع مشجر کشور نیز حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار اصله درخت کاشته خواهد شد.

شهبازی با بیان اینکه برای این اقدام بخش‌های مختلفی از جمله بسیج سازندگی، دهیاری‌ها، جوامع محلی و ادارات کل منابع طبیعی با ما همکاری خواهند کرد، تصریح کرد: عموم مردم نیز می‌توانند از طریق شماره تلفن‌های ۰۲۱۲۲۴۸۸۵۳۴ و ۰۹۱۹۱۲۳۴۲۱۲ با ستاد ارتباطات و فعالیت‌های مردمی ما تماس بگیرند و با هماهنگی ادارات کل منابع طبیعی اقدام به کاشت نهال کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه با همکاری بخش خصوصی و تامین یارانه نهال تا پایان سال می‌توانیم اقدام به کاشت ۳۴ میلیون اصله نهال در کشور بکنیم، اظهار کرد: توسعه جنگل‌کاری با نهال و بذر در دستور کار سازمان جنگل‌ها است و تا پایان سال در بیش از ۲۴ هزار هکتار از اراضی با بیش از ۸ میلیون نهال توسعه جنگل‌کاری صورت خواهد گرفت.

سرپرست سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری افزود: اعتبار لازم برای این اقدام نیز پیش‌بینی شده است و بخشی از هزینه‌های این اقدام از طریق صندوق توسعه ملی و طرح صیانت از جنگل‌ها تامین خواهد شد.

وی در ادامه درباره نوع گونه‌هایی که کشت خواهند شد، توضیح داد: بیشتر از نهال‌های جنگلی یا بیابانی استفاده خواهد شد و گونه‌های مثمر مانند هلو و سیب کاشته نمی‌شود البته در جنگل‌کاری‌های اختصاصی که هدف کمک به معیشت مردم نیز است از گونه‌هایی مانند بادام کوهی، بلوط یا بنه استفاده خواهد شد.

به گفته شهبازی در حال حاضر نهال‌هایی که طی سال‌های گذشته در بخش‌های مختلف کشور کاشته شده بودند، سبز شده‌اند. ما نیز پیگیر آن هستیم که بتوانیم اقدامات انجام شده برای نهال‌کاری را به‌صورت نقشه تببین کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه سازمان جنگل‌ها اجازه تخریب در جنگل‌ها را نخواهد داد مگر در نقاطی که اجتناب‌ناپذیر باشد، گفت: من به عنوان سرپرست سازمان حاضرم چشمم را بدهم اما یک درخت قطع نشود.

انتهای پیام

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر