بلیت اتوبوس اربعین امسال ۵۰درصد گران میشود/برای انتقال زائران افغانستانی اربعین برنامه دقیق داریم
1398/06/03
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت :پیشنهاد شده است که از ظرفیت ناوگان مینی بوس، ون و سواری کرایه برای انجام سرویس حمل مسافر به عراق استفاده شود.
بلیت اتوبوس اربعین امسال ۵۰درصد گران میشود/برای انتقال زائران افغانستانی اربعین برنامه دقیق داریم

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از قدس آنلاین 

 

قدس آنلاین- تکتم بهاردوست: گرچه هر ساله مراسم اربعین از سال قبل با شکوه تر برگزار می شود ، اما متاسفانه هر ساله به دلیل بی برنامگی و بعضا بی تدبیری مسئولان ، زائران ایرانی با مشکلات بسیاری مواجه می شوند و هر ساله امید می رود که این مشکلات سال بعد مرتفع شود. در همین خصوص و در توضیح برنامه های ادارات مسوول برای جابه جایی زائران اربعین ، ابراهیم نصری رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: تا به امروز اعلام شده که چهار پایانه مرزی خسروی، مهران، چذابه و شملچه محل تردد حدود دو و نیم میلیون نفر زائر خواهد بود .

وی افزود: برای پذیرایی و اعزام این میزان زائر ازظرفیت و فعالیت ۱۳۶ شرکت مسافربری داخلی، ۳ شرکت مسافربری بین المللی دارای قرارداد منظم با عراق، ۴۳۰۰ دستگاه ناوگان عمومی جاده ای(اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه)، ۸۵۰۰ راننده حرفه ای، ۱۳ پایانه مسافربری عمومی، ۲۷۰ دفتر آژانس مسافرتی و ۵۱ دفتر فروش بلیت سطح شهر(مشهد) و تلفن ۵ شماره ای ۳۸۰۸۶ جهت خدمات فروش بلیت، ۳۵ باب راهدار خانه و ‌۳۶ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی بهره میبریم تا زائران  راهی کشور عراق شوند و این زائران اربعین با ناوگانی اعم  از جاده ای، ریلی و هوایی متناسب با افزایش حجم تقاضای سفر جا به جا می شوند.

رییس ادراه راهداری وحمل ونقل جاده ای خراسان رضوی اظهارداشت : برای اینکه زائران اربعین امسال مشکلات سالهای قبل را نداشته باشند یکسری مصوبات و دستور العمل ها پیش بینی و ابلاغ شده است که از آن جمله می توان به برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاههای عضو کمیته حمل و نقل(اداره کل امور اتباع، حج و زیارت، سپاه، راه آهن، فرودگاه، ستاد بازسازی عتبات عالیات، سازمان پایانه های مسافربری شهرداری، گمرک، پلیس راه، تشکلهای صنفی حمل و نقل داخلی و بین المللی، صمت، امور گذرنامه) برای برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم، آغاز پیش فروش بلیت اینترنتی اتوبوسی برای مسیر استانهای خوزستان، کرمانشاه و ایلام از تاریخ پانزدهم مهرماه ، انجام هماهنگی و برنامه ریزی منسجم و ایجاد آمادگی لازم با مدیران شرکتهای مسافربری جهت تسهیل در اعزام زائرین، جهت افزایش ایمنی و راحتی سفرها، استفاده حداکثری از توان ریلی با تخصیص سهمیه رام فوق العاده و نیز ادامه مسیر قطارهای مسافری مشهد – اهواز به خرمشهر و همچنین مسیر منتهی به همدان و کرمانشاه، پیشنهاد امکان استفاده از ظرفیت ناوگان مینی بوس، ون و سواری کرایه جهت انجام سرویس ترانزیتی به عراق، اقدامات ویژه با همکاری امور اتباع، سپاه، گذرنامه، فرمانداری تایباد، پایانه مرزی دوغارون در خصوص انتقال زائرین افغانستانی ورودی از مرز به مشهد، بسیج ناوگان اتوبوسی شهرهای تایباد، تربت جام، فریمان، تربت حیدریه، گناباد جهت انتقال زائرین افغانستانی از مرز دوغارون به مشهد، تعیین و استقرار نماینده اداری و بخش خصوصی مستقر در مرز دوغارون جهت نظارت و کنترلهای لازم، تشکیل واحد رسیدگی به شکایات زائرین در پایانه های مسافربری، تعیین و اطلاع رسانی نرخ کرایه جابجایی مسافر از مبادی استان به مرزهای خروجی، تشدید نظارت بر عملکرد مدیران فنی شرکتهای مسافربری جهت تامین سفر ایمن، نظارت مضاعف بر عملکرد دفاتر فروش بلیت سطح شهر و برخورد با دفاتر فاقد مجوز و دارای تخلف، تامین ناوگان بین المللی مورد نیاز برای ارسال تجهیزات به ایستگاههای پذیرایی زائرین در عراق، آمادگی و برنامه ریزی برای بازگشت زائرین این استان از مبادی شهرهای ها خواهد بود.

وی در خصوص افزایش قیمت بلیت اتوبوس در سال جاری گفت : هنوز نرخی برای بلیت های امسال از سمت اتحادیه اعلام نشده است ولی با توجه به اینکه همه اجناس و خدمات حداقل ۲۰ درصد افزایش قیمت د اشته اند و از آن جایی که هر ساله اتوبوس ها یک سر خالی می روند یا برمی گردند احتمالا افزایش قیمتی حدود ۵۰ درصد را برای بلیت های اربعین خواهیم داشت.

نصری ادامه داد: با توجه به خدماتی که برای زائران اربعین در نظر گرفته شده است یکسری انتظارات هم از دستگاه ها ی ذیربط می رود که از آن میان می توان به تعدیل هزینه های گمرکی (کاپوتاژ، ارزیابی و...) برای ناوگان باری بین المللی حامل تجهیزات ایستگاههای خدماتی در کشورعراق، تعیین دفاتر مشخص خدمات مسافرتی تحت نظارت سازمان حج و زیارت جهت ایجاد وحدت رویه و انتظام در معرفی زائرین به شبکه حمل و نقل جهت انعقاد قرارداد تامین ناوگان، دسترسی به آمار زائرین افغانستانی اعم از تعداد و تاریخ ورود از اسلام قلعه وسایر مبادی در افغانستان به مرز دوغارون جهت امکان برنامه ریزی برای تامین و انتقال بموقع آنان، ورود اتباع افغانستانی صرفا با رعایت ساعات کاری پایانه مرزی دوغارون، ایجاد امکانات رفاهی لازم، تامین نیرو و تجهیزات پلیس گذرنامه در پایانه مرزی دوغارون برای جلوگیری از ازدحام و تاخیر در انجام تشریفات ورود، تعیین نماینده مشخص، مطلع و مورد تایید از سوی ارگانهای ذیربط و یا جمعیت زائرین افغانستانی جهت مذاکره، هماهنگی، مدیریت و انعقاد قرارداد تامین ناوگان واستقرار در پایانه مسافربری، هماهنگی لازم فی مابین راهداری و سپاه در انتقال زائرین افغانستانی از مشهد به مرز شلمچه برای جلوگیری از سود جویی افراد مجهوالحال در دریافت کرایه حمل و نقل و تامین ناوگان خارج از شبکه حمل و نقل جاده ای مسافر اشاره کرد.

 رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ادامه داد: لازم است که در این سفر زائران اربعین به یکسری نکات هم توجه کنند مثلا اینکه جهت دریافت بلیت سفر یا تامین ناوگان دربستی صرفا به شرکتهای مسافربری مستقر در پایانه های عمومی مراجعه و از هرگونه ارتباط با افراد غیر مسئول اکیدا اجتناب نمایند، بلیت سفر را درصورت امکان به صورت غیر حضوری و صرفا از طریق سامانه های معتبر wwwsafar۷۲۴.com و wwwpayaneh.ir تهیه نمایند و در انتها اینکه هرگونه شکایت و پیشنهاد از طریق پلهای ارتباطی (سامانه پیامکی ۱۰۰۰۵۲۵ و تلفن ۳۸۵۱۹۵۰۲ ستاد حمل و نقل مسافر پایانه مسافربری امام رضا(ع) منعکس نمایند.

انتهای خبر/

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر