اطلاعیه استانداری تهران درباره انتشار «خبر کذب» تعطیلی دانشگاه‌ها
1398/09/30
استانداری تهران در اطلاعیه‌ای با اشاره به اینکه مرجع اعلام تعطیلی‌ها به علت آلودگی هوا این استانداری است، ناکید کرد که رسانه‌ها تنها از طریق کارگروه اضطرار و استانداری تهران پیگیری این خبر باشند و مردم نیز صرفا از منابع رسمی و موثق پیگیر اخبار تعطیلی‌ها شوند.
اطلاعیه استانداری تهران درباره انتشار «خبر کذب» تعطیلی دانشگاه‌ها

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

، در اطلاعیه استانداری تهران آمده است: «جلسه اضطرار آلودگی هوا رأس ساعت 3 عصر جمعه 29 آذرماه در محل استانداری تهران برگزار شد که بر مبنای مصوبات این جلسه خبر تعطیلی مدارس شهر تهران و شهرستان‌های جنوب و جنوب شرق شامل ری، ورامین، قرچک، پیشوا و پاکدشت در روزهای شنبه و یکشنبه 30 آذرماه و اول دی ماه سال جاری و همچنین اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در این دو روز، ممنوعیت تردد کامیون ها و ممانعت از فعالیت معادن شن و ماسه به عنوان مصوبات کارگروه از زبان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با حضور رسانه‌ها به ویژه شبکه خبر و پخش زنده این جلسه و همچنین سایت اطلاع رسانی استانداری تهران و فضاهای مجازی انتشار یافت. از اینرو استانداری تهران در راستای اصل شفافیت و تنویر افکار عمومی با دعوت از رسانه‌های مختلف و همچنین پخش زنده این جلسه و مصاحبه از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران وظیفه ذاتی خود را ایفا کرده است.»

استانداری تهران در این اطلاعیه با انتقاد شدید از برخی بخش‌های خبری صداوسیما شامل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه خبر و بخش خبری 20:30 به عنوان عامل انتشار خبر تعطیلی دانشگاه‌ها «بدون اعلام منبع رسمی و موثق »، این نوع اقدامات را عامل ایجاد تشویش اذهان عمومی و التهابات اجتماعی دانسته و تصریح کرده است: بارها اعلام شده که منبع اعلام تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و غیره صرفا استانداری تهران است.

در ادامه اطلاعیه استانداری تهران ضمن عذرخواهی از شهروندان استان تهران به سبب انتشار این «خبر کذب» از سوی رسانه‌های مزبور، بر پیگیری حقوقی لازم جهت استیفای حقوق مردم استان تهران تاکید شده و آمده است: برای چندمین بار اعلام می شود که مرجع اعلام تعطیلی مدارس صرفا استانداری تهران بوده و رسانه‌ها تنها از طریق کارگروه اضطرار و استانداری تهران پیگیری این خبر باشند و مردم استان نیز صرفا از منابع رسمی و موثق پیگیر اخبار تعطیلی‌ها به واسطه آلودگی هوا شوند.»

انتهای پیام

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر