طرح هر دهیاری یک پروژه در خراسان شمالی اجرایی می شود
1398/06/03
خراسان شمالی- استاندار خراسان شمالی گفت: طرح هر دهیاری یک پروژه و هر دهستان یک روستای الگو در خراسان شمالی با هدف توانمندسازی و تسریع در روند توسعه روستاها اجرایی می شود.
طرح هر دهیاری یک پروژه در خراسان شمالی اجرایی می شود

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از قدس آنلاین 

 

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی، دکتر محمدعلی شجاعی در نشست بررسی مسائل اقتصادی و اشتغال استان با حضور فرمانداران، اظهار داشت: در سفر ریاست جمهوری و هیات دولت و دیگر مسئولان سطح ملی به استان اعتبارات بسیار خوبی مصوب شد.  

وی افزود: نگاه بنده انجام اقدامات لازم برای شتاب بخشیدن به حوزه اشتغال به ویژه در روستاها است چرا که اگر این اقدامات به فوریت انجام نشود با مهاجرت روستاییان به شهرها به دلیل نبود امکانات و تجهیزات مشکلات شهرها بیشتر می شود.

وی اشاره داشت: در جلسات مرکز و سفر مسئولان مختلف کشوری به استان، داشته ها و سوخت لازم برای انجام کار ایجاد کردیم اما گاها مدیران حتی در مجموعه استانداری کاری با این مصوبات ندارند و حساب و کتابی برای جذب این اعتبارات وجود ندارد.

شجاعی خاطرنشان کرد: در استان حدود ۴۴ هزار بیکار وجود دارد و بسیاری به دنبال حل مشکل بیکاری تنها با ایجاد صنایع بزرگ هستند.

وی ادامه داد: ایجاد کارخانه و صنعت هیچ ایرادی ندارد اما آنچه مشکل بیکاری را درمان می کند حضور بخش خصوصی با تاکید بر ساماندهی مردم در قالب تعاونی ها است.

وی تصریح کرد: باید خودباوری در مردم ایجاد شود و فرد بداند خودش می تواند با تشکیل تعاونی کارخانه دار شود و مردم به راه اندازی تولیدی در استان عادت کنند.

وی خاطر نشان کرد: هدف بنده از انتخاب یک مدیر اقتصادی برای مدیر کل روستایی استانداری این بود که تفکر اقتصادی و صنعت در روستاها پیاده شود.

وی اشاره داشت: ۴۵ دهستان داریم که می توانیم برای شروع کار متناسب با ظرفیت هر منطقه حداقل یک تعاونی برای هر دهستان تشکیل شود و همچنین  ۶۹۵ دهیاری داریم که می تواند هر دهیاری یک طرح داشته باشد.

شجاعی افزود: روستاها و طرح هایی را انتخاب کنید که منجر به تجربه موفق شود مردم برای پرداخت به این امور تشویق شوند .

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر