جزئیات تلفات ۸۰۰ قطعه پرنده مهاجر/ موردی از آنفلوانزا مشاهده نشد
1398/11/05
رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه حدود ۸۰۰ قطعه پرنده مهاجر در منطقه میانکاله تلف شده‌اند، گفت: در آزمایشات انجام شده، موردی از ابتلا به آنفلوانزای فوق‌حاد در این پرندگان مشاهده نشد.
جزئیات تلفات ۸۰۰ قطعه پرنده مهاجر/ موردی از آنفلوانزا مشاهده نشد

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از مهر 

 

علیرضا رفیعی‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی چند روز گذشته، حدود ۸۰۰ قطعه پرنده مهاجر در نقاط مختلف پارک ملی میانکاله تلف شده‌اند که تمامی این پرندگان، مهاجر بودند.

وی اضافه کرد: طبق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، اکیپ‌های بهداشتی سریعاً به این منطقه اعزام شده و اقدامات لازم را انجام دادند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه تمامی پرندگان تلف‌شده، توسط اکیپ‌های مذکور دفن بهداشتی شده‌اند، افزود: اگر این پرندگان دفن نمی‌شدند، مشکلات زیادی به وجود می‌آمد و ممکن بود اشاعه دهنده بیماری باشند.

رفیعی پور با بیان اینکه بر اساس آزمایشات صورت گرفته و بررسی‌هایی که انجام شده، تاکنون موردی از ابتلاء به هیچکدام از تیپ‌های ویروس آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، در میان پرنده‌های تلف شده، مشاهده نشده است، گفت: شکی هم به بیماری نیوکاسل بود که این مورد هم منتفی شد و جواب آزمایشات در این زمینه منفی بود.

وی با اشاره به اینکه آزمایشات و بررسی‌های دیگری در این زمینه انجام شده است، افزود: همکاران ما بر روی عوامل دیگر و سایر بیماری‌های احتمالی کار کرده و این موارد را بررسی می‌کنند؛ اما چون تاکنون موردی قطعی نشده است نمی‌توانیم اظهارنظری در این زمینه صورت دهیم.

رفیعی پور تصریح کرد: به محض اینکه نتایج این آزمایشات و بررسی‌ها مشخص شود، آن را اعلام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه از دیروز اعلام شده که مورد تلفات به ندرت در منطقه مشاهده شده است، درباره اینکه آیا احتمال دارد که مسمومیت عمدی در این منطقه رخ داده باشد؟، گفت: این هم یکی از احتمالات است که بررسی می‌شود.

رفیعی پور ادامه داد: نتایج آزمایشات انجام شده نهایتاً طی یک الی دو روز آینده مشخص خواهد شد.

کد خبر 4834189
زهرا مهدوی
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر