۷۰ درصد مدارس ایمن‌اند/ برگزاری جشن جمع‌آوری مدارس خشت و گلی، به‌زودی
1398/08/28
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در سال ۸۲ فقط ۳۰درصد مدارس کشور ایمن بود گفت: امروز شاهد هستیم که ۷۰درصد مدارس ما ایمن‌سازی شده است. همچنین در سال ۹۸ همه مدارس خشتی و گلی جمع‌آوری شده و به زودی جشن جمع‌آوری مدارس خشتی و گلی برگزار خواهد شد.
۷۰ درصد مدارس ایمن‌اند/ برگزاری جشن جمع‌آوری مدارس خشت و گلی، به‌زودی

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

، مهراله رخشانی‌مهر در سومین همایش ملی بانوان و خانواده خیران مدرسه‌ساز با بیان اینکه در سال ۱۳۷۷ جهاد مقدس مدرسه‌سازی در قالب حضور پربرکت خیرین مدرسه‌ساز شتاب و سرعت گرفت گفت: خیرین حتی گوی سبقت را از دولت ربودند. 

وی افزود: خیرین مدرسه‌ساز معماران دوستی و مهربانی هستند. آنها با درک درست از جایگاه نظام آموزش و پرورش به عنوان هدف و ابزار توسعه، خطر بازماندن از قافله رشد و توسعه را نهیب زده و بر این باور هستند که آینده‌سازان که استعدادها، سرمایه‌های سرشار و امیدآفرین کشورمان هستند نیازمند مراقبت و برخورداری از فضا، مدرسه و تجهیزات مناسب هستند. 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در ایران اسلامی نقش‌آفرینی زنان در جامعه منحصر به مناصب اداری نشده است اظهار کرد: زنان و مادران ایرانی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی نیز حضور فعالانه داشتند به طوری که حدود ۵ هزار نفر از خیرین مدرسه‌ساز کشور را زنان نیک‌اندیش تشکیل می‌دهند.

رخشانی مهر ادامه داد: در مهر ماه سال گذشته در چنین انجمنی با حضور رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز حدود ۷۰۰۰ کلاس درس آماده و تحویل دانش‌آموزان شد. مایه خوشحالی است که امروز اعلام کنم با حمایت خیران و دولت در شرایطی قرار گرفته‌ایم که میانگین فضاهای آموزشی دانش‌آموزان ما در مدارس از ۱.۵ متر مربع قبل از انقلاب به ۵.۲۱ متر مربع افزایش یافته است.

وی افزود: همچنین در حالی که در سال ۸۲ فقط ۳۰درصد مدارس کشور ایمن بوده است امروز شاهد هستیم که ۷۰درصد مدارس ما ایمن‌سازی شده است. همچنین در سال ۹۸ همه مدارس خشتی و گلی جمع‌آوری شده و به زودی جشن جمع‌آوری مدارس خشتی و گلی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر