جذب اعتبار ۲۵ میلیاردی در ۱۵ استان کشور
1398/08/27
رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای از جذب اعتبار ۲۵ میلیاردی در ۱۵ استان کشور خبر داد و گفت: از سایر رؤسای استانی درخواست دارم در خصوص دریافت بودجه‌های استانی پیگیری لازم را انجام دهند.
جذب اعتبار ۲۵ میلیاردی در ۱۵ استان کشور

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

دکتر ابراهیم صالحی عمران با تاکید بر اینکه هنوز به هدف مورد نظر در برنامه ششم توسعه در جهت افزایش ۳۰ درصدی دانشجویان مهارتی در کشور نرسیدیم، اظهار کرد: در راستای اجرای این برنامه مجوز شورای مستقل برنامه‌ریزی آموزشی را از وزارت علوم، تحقیقات با هدف سیاستگذاری منسجم در برنامه ریزی درسی برای توسعه هدفمند آموزش‌های عالی فنی و حرفه ای و به منظور رفع نیازهای اولویت دار مهارتی کشور بر مبنای مطالعات آمایشی اخذ کردیم و ظرف مدتی کمتر از یکسال تعداد ۴۱ برنامه درسی آموزشی کاردانی پیوسته به‌روز رسانی شد و دانشجویان ورودی جدید با این برنامه‌های درسی جدید شروع به تحصیل خواهند کرد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: توجه به آموزش‌های مهارتی بعد از جنگ جهانی دوم رخ داد، چرا که در آن دوره مباحث بازسازی مطرح شد و در این بازسازی‌ها بود که متوجه شدند یکی از زیرساخت‌های مهم در مهارت‌آموزی توجه به نظام آموزشی است و  تصمیم گرفته شد تا بین آموزش، اقتصاد و توسعه ارتباط برقرار شود.

وی با بیان اینکه در کشور ما نیز در سال‌های پس از جنگ تحمیلی و در دهه ۷۰ آموزش‌های مهارتی مورد توجه قرار گرفت، گفت: ما در آن سال‌ها با فارغ‌التحصیلان بیکار روبرو شدیم و به همین دلیل نیز نخستین اقدامات در مورد مهارت‌آموزی در آن سال‌ها مطرح شد. به‌طوری‌که خوشبختانه در حال حاضر در جامعه ما توجه زیادی به حوزه مهارت می‌شود.

صالحی خاطر نشان کرد: با توجه به اقدامات گسترده‌ای که طی دو سال اخیر در خصوص جذب دانشجو اتفاق افتاده و توجه دانشجویان و خانواده ها به سمت آموزشهای عالی فنی و حرفه ای، تبلیغات و اصلاح قوانین صورت پذیرفته است خوشبختانه آمارها نشان می‌دهد سیر صعودی خوبی در جذب دانشجویان داشته‌ایم و در مهر ماه امسال پذیرای ۷۵ هزار دانشجو در دوره های کاردانی فنی و حرفه ای و ۴۵ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته خواهیم بود.

به گفته وی، گرایش آموزش عالی در کشورهای پیشرفته به سوی حرفه گرایی است و به عبارتی آموزش فنی و حرفه ای بهترین نوع سرمایه گذاری در دستیابی به توسعه پایدار به شمار می رود. بر همین اساس برنامه جذب دانشجویان باید منسجم بوده و دانشگاه فنی و حرفه ای نیز ابعاد برنامه های خود را در راستای ارتقای برنامه های آموزشی در حوزه های مهارتی پایه گذاری کند.

رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در پایان خاطر نشان کرد: در راستای اجرای قانون استفاده متوازن از امکانات کشور برای ارتقای سطح مناطق کمتر توسعه یافته، دانشگاه فنی و حرفه ای با عنایت به گستره جغرافیایی در سطح کشور، اعتبار ابلاغی به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال در ۱۵ استان جذب کرد که از سایر روسای استانی درخواست دارم در خصوص دریافت بودجه های استانی پیگیری لازم را انجام دهند.

انتهای پیام

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر