برگزاری جشنواره «یلدا به خیر و خرید» در فروشگاه های شهروند
1398/09/27
مدیرعامل شرکت شهروند از برگزاری جشنواره «یلدا به خیر و خرید» در فروشگاه های شهروند خبر داد.
برگزاری جشنواره «یلدا به خیر و خرید» در فروشگاه های شهروند

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

، مسعود سریع القلم با اشاره به برنامه های شرکت شهروند به منظور خدمات رسانی بهتر به شهروندان تهرانی به مناسبت شب یلدا اظهار کرد: هفته گذشته نشست مشترکی با مدیر عامل موسسه خیریه محک برگزار کردیم که براساس آن در یک کمپین مشترک تحت عنوان جشنواره «یلدا به خیر و خرید» از ۲۰ آذر تا ۶ دی ماه و در حوزه مسئولیت های اجتماعی از محل فروش محصولات فروشگاه های شهروند، یک درصد را برای کمک به کودکان مبتلا به بیماری سرطان اختصاص داده ایم.

وی ادامه داد: تمام افرادی که برای خرید به شهروند مراجعه می کنند عملا در این کمپین شریک هستند، علاوه بر این ماکت هایی از دارو با هماهنگی موسسه محک آماده شده است تا اگر شهروندی به صورت فردی قصد کمک داوطلبانه داشت با پرداخت مبالغ ۲۰۰۰تومان، ۵۰۰۰ تومان و ۱۰۰۰۰تومان این ماکت های دارو را به شکل سمبلیک خریداری کند؛ وجه دریافتی از این محل مستقیم به حساب محک واریز می شود.

مدیرعامل شرکت شهروند با اشاره به دیگر تهمیدات در نظر گرفته شده عنوان کرد: همچنین به مناسبت شب یلدا بسته ای متشکل از آجیل شیرین درجه یک و ممتاز برای کنترل قیمت بازار و کمک به اقشار آسیب پذیر به قیمت ۴۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است. این اقدام در جهت تاکید موکد شهردار تهران مبنی به کمک به شهروندان و کاهش قیمت ها انجام شده است.

سریع القلم ادامه داد: این بسته ارائه شده حداقل حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد با قیمت عادی بازار تفاوت دارد. این سفارش گذاری به درخواست شرکت شهروند انجام شده و تمام فرآیندهای کیفیت، قیمت گذاری، انتخاب محصول و ضوابط و مقررات مرتبط با حوزه بهداشت زیر نظر شرکت شهروند بوده است. 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرنوشت، سریع القلم با اشاره به تخفیفات ۵۰ درصدی محصولات ارائه شده در فروشگاه های شهروند گفت: در حال حاضر ۴۲۰۰ قلم کالا تا ششم دی ماه با تخفیف ۵۰ درصد عرضه می شوند. با توجه به حمایت شهردار، معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران و اعضای شورای شهر تهران تصمیم بر این است تا چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه پیش رو به مناسبت شب یلدا استودیو پخش زنده در فروشگاه بیهقی برپا شود. از این رو، از تمام مسئولین، شخصیت های فرهنگی، سیاسی و مدیران شهرداری دعوت می شود تا در آنجا حضور پیدا کنند.

انتهای پیام

آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟
آلودگی هوا چه آسیب‌هایی به مغز می‌رساند ؟

در سال 2020، نشریه Lancet آلودگی هوا را به عنوان یکی از عوامل اصلیِ ابتلا به زوال عقل به رسمیت شناخت.

مطالب بیشتر
مردانگی سمی چیست ؟
مردانگی سمی چیست ؟

طبق ارزش‌های سنتی در تعریف مردانگی سمی، هر مردی که به اندازه کافی این ویژگی‌ها را از خود نشان نمی‌دهد، به‌عنوان «مرد واقعی» شناخته نمی‌شود.

مطالب بیشتر
باورهای نادرست درمورد قاعدگی
باورهای نادرست درمورد قاعدگی

حدود نیمی از جمعیت جهان را بانوان تشکیل داده‌اند و به این معنا که همین تعداد چرخۀ قاعدگی را درحال تجربه هستند ، پشت‌سر گذاشته و یا در پیش خواهند داشت . با این حال باورهای نادرست و افسانه‌وار در مورد این فرآیند بیولوژیکی هنوز فراوان است.

مطالب بیشتر
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک
احتمال خطر آسیب به عصب بینایی توسط اوزمپیک

این مطالعه بر روی یک گروه کوچک‌تر و خاص‌تر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم متمرکز بود و نشان داد که خطر ابتلا به NAION برای افرادی که اوزمپیک استفاده می‌کنند دو برابر می‌گردد.

مطالب بیشتر
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی
نوشیدنی‌های قندی ، دیابت و بیماری‌های قلبی

مصرف این نوشیدنی‌ها مسیر دچارشدن به دیابت نوع دوم ، بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را هموار نموده و به افزایش وزن کمک می‌کند.

مطالب بیشتر
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه
احتمال انتشار نوروویروس از راه لباس و پارچه

محققان معتقدند که برای جلوگیری از انتشار، لباس‌های خود را با حرارت بالا شسته و خشک نمایید.

مطالب بیشتر
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟
صدای غذا چیست ؟ چگونه متوقف می‌شود ؟

« صدای غذا » مفهوم جدیدی نیست، اما در کنار افزایش استفاده از داروهای کاهش وزن آگونیست GLP-1 مانند Ozempic و Wegovy، که طبق گزارش‌ها به کاهش افکار مزاحم در مورد غذا کمک می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط کارشناسان برخی از افراد 80 تا 90 درصد از روز را با فکر به غذا می‌گذرانند.

مطالب بیشتر
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی
میکروپلاستیک‌های موجود در چای‌ کیسه‌ای تهدیدکنندۀ سلامتی

میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با آزاد نمودن میلیاردها ذره در بدن ، خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند .

مطالب بیشتر
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.
نتیجه یک پژوهش‌ : رژیم غذایی فَستینگ ، ممکن است سبب کاهش رشد موها گردد.

حال به تازه‌گی مطالعه جدیدی در مجله Cell منتشر شده است و گزارش می‌دهد که ررژیم فستینگ ممکن است منجر به کاهش رشد مو گردد.

مطالب بیشتر
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .
به یاد پزشکان شریفی که در میان ما نیستند . . .

نسلی با اخلاق که شاید دیگر تکرار نشوند . . .

مطالب بیشتر