آمریکا صادرات هوش مصنوعی به چین را از ترس اینکه به دست چینیها نیفتد، محدود میکند و از این پس شرکتهای آمریکایی برای صادر کردن هوش مصنوعی خود باید مجوز بگیرند.
به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا
و به نقل از انگجت، نگرانی دولت آمریکا در مورد پیشرفت و دخالت چینیها در فناوری منجر به اعمال محدودیتهای قابل توجه در مورد هوش مصنوعی میشود.
وزارت بازرگانی فردا(6 ژانویه) قوانینی را وضع میکند که شرکتها در صورت تمایل برای صادر کردن برخی از نرم افزارهای تصویربرداری جغرافیایی مبتنی بر هوش مصنوعی خود به کشورهای دیگر غیر از کانادا، مجبور به گرفتن مجوز میشوند.
جای تعجب نیست که مقامات آمریکایی نگران این فناوری باشند، چرا که هواپیماهای بدون سرنشین(پهپادها) و ماهوارههایی که میتوانند با استفاده از هوش مصنوعی اشیاء و مکانهای مختلف را شناسایی کنند ممکن است به دست چینیها و سایر کشورهایی که متحد آمریکا نیستند بیفتد.
این قانون اولین قانونی است که به عنوان محدود کردن صادرات فناوریهای حساس به کشورهایی غیر متحد با ایالات متحده وضع میشود.
هدف از وضع این قانون این است که هم مانع از کپی کردن آسان و بی دردسر این فناوریهای آمریکایی و در نتیجه عدم حصول مزایای اقتصادی برای آمریکا شود و هم نقاط ضعف امنیتی آمریکا شناسایی نشود.
در حالی گستردگی دستیابی به هوش مصنوعی میتواند برای اهداف بشردوستانه از جمله شناسایی تأثیر تغییرات آب و هوایی یا پراکندگی شهری مفید واقع شود، این قانون موجب محدودیت در این زمینهها خواهد شد و صنایع مختلف نگران گسترش این محدودیتها از جانب آمریکا هستند.
ایالات متحده از ترس چینیها، شرکت "هوآوی" را در لیست سیاه خود قرار داده است و با این قانون جدید نیز صادرات فناوریهای کلیدی مبتنی بر هوش مصنوعی را با هدف عدم دسترسی آسان چین به آنها منع میکند.
انتهای پیام
ثبت نظر