یکی از دانشگاههای آمریکا برای بررسی زمان حضور دانشجویان در کلاسها، از یک اپلیکیشن استفاده میکند.
به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا
و به نقل از دیلیمیل، دانشجویان ورودی جدید "دانشگاه میزوری" (MU) باید یک اپلیکیشن را دانلود کنند که با ردیابی موقعیت آنها، به بررسی حضور در کلاس میپردازد و آنها را وادار میکند تا در کلاس حضور داشته باشند.
این اپلیکیشن موسوم به "اسپاتر" (Spotter)، مجموعه حسگرها را مورد استفاده قرار میدهد و به وایفای دانشگاه متصل میشود؛ بدین ترتیب مسئولان دانشگاه میتوانند از زمان ورود و خروج دانشجویان به کلاسها آگاه شوند.
مسئولان دانشگاه ادعا می کنند که این اپلیکیشن، به بهبود نمرات دانشجویان کمک کرده و به آنها امکان داده است تا بتوانند حضور دانشجویان را بررسی کنند.
اسپاتر که در سال ۲۰۱۴ ابداع شده است، جایگاه ویژهای در میان مربیان بسکتبال دانشگاه میزوری دارد زیرا "ریک کارتر" (Rick Carter)، مربی سابق بسکتبال این اپلیکیشن را ابداع کرده است.
اپلیکیشن اسپاتر با کمک حسگرهای خود، دادههای مربوط به دانشجویان را هنگام ورود یا خروج از کلاس گردآوری میکند. اگرچه این اپلیکیشن، قابلیتهای GPS را ندارد اما میتواند روزانه به گردآوری هزاران داده مربوط به موقعیت مکانی دانشجویان بپردازد.
دانشگاه میزوری، تنها دانشگاه ایالت کانزاس است که از این اپلیکیشن استفاده میکند اما ۳۰ دانشکده دیگر نیز در سراسر آمریکا از این اپلیکیشن استفاده میکنند.
در هر حال، همه افراد نمیتوانند این فناوری را به عنوان یک اپلیکیشن محبوب بپذیرند. "کایل جونز" (Kyle Jones)، استاد "دانشگاه ایندیانا بلومینگتون" (IU) آمریکا در مصاحبهای گفت: این گونه فناوریها، توجیهی برای نظارت بر جمعیت دانشجویان و بررسی علایق و برنامههای آنها هستند.
ممکن است برخی موسسات، از این اپلیکیشنها برای تمرکز بر جمعیت کوچکی از دانشجویان استفاده کنند. دانشجویان باید حقوق، مسئولیتها و امتیازات مخصوص به خود را داشته باشند؛ بنابراین نباید از فناوری برای تمرکز بر آنها و یا رفتار متفاوت با آنها استفاده کنیم.
انتهای پیام
ثبت نظر