عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اشاره به حداکثر قیمتهای انواع روپوش مدارس، گفت: سود مدارس از فروش لباس مدرسه ۴ برابر تولیدکنندگان است.
به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا
اکرم عیوضخانی با بیان اینکه بازار پوشاک مدارس از لحاظ مالی بازار مطمئنی است، اظهار کرد: همین مسئله باعث میشود برخی از افرادی که تولیدکننده نیستند نیز، وارد بازار پوشاک مدرسه شوند.
به گفته وی، واسطهها در بازار روپوش مدرسه، معمولا خود را تولیدکننده معرفی میکنند؛ همچنین با توجه به اینکه واسطهها نمیتوانند پاسخگوی سفارشهای مجدد مدارس برای ثبتنامهای طی سال باشند و در مواردی از تامین روپوش در سایزهای غیرمعمول سربازمیزنند، مدارس از همکاری با آنها استقبال نمیکنند.
این تولیدکننده پوشاک مدارس همچنین اظهار کرد: بعضی از واسطهها با استفاده از نام تولیدکنندگان و تصاویر کارهای آنها با مدارس قرارداد میبندند و بعد از تولیدکنندگان میخواهند که کار آنها را انجام دهند. بنابراین در بسیاری از موارد مدارس نمیدانند که با واسطهها کار میکنند.
عیوضخانی با بیان اینکه مبلغ دریافتی از سوی واسطهها بستگی به جنس و نوع کار دارد، حداقل این مبلغ را ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: دلالها معمولا متناسب با موقعیت محلهها، قیمتهای خود را تغییر میدهند اما تولیدکنندگان شرکتی سود و قیمت مشخصی دارند.
لباس یک میلیون تومانی در بازار پوشاک مدرسه
وی با بیان اینکه مدارس از فروش روپوش به دانشآموزان چهار برابر تولیدکنندگان سود میبرند، اظهار کرد: در مواردی حتی شاهد بودیم که مدارس لباسها را دو برابر قیمتی که از تولیدکننده خریدند، به دانشآموزان فروختند. اخیرا یکی از والدین از روی لوگوی لباس با یکی از تولیدکنندگان تماس گرفته بود و درخواست لباس دست دوم داشت. حتی یکی از مدارس اخیرا به یکی از همکاران ما گفته بود که هر دست لباس را به قیمت یک میلیون تومان به دانشآموزان فروخته است.
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران درباره مسئولیت نظارت بر فروش روپوش از سوی مدارس، تصریح کرد: در سال جاری آموزش و پرورش ستادی تشکیل داده بود و از مدارس خواسته بود که قراردادهای خود را در سایت آپلود کنند که در پی آن برخی مدارس از تولیدکنندگان درخواست قرارداد صوری مجدد داشتند تا قیمتهای بالاتری را در آنها درج کنند. با این حال مشخص نیست که این کارگروه تا چه حد میتواند مدارس غیرانتفاعی را نیز کنترل کند.
افزایش ۱۵ درصدی قیمت روپوش مدارس
عیوضخانی با اشاره به افزایش ۷۰ درصدی قیمت مواد اولیه تولید پوشاک در اردیبهشت ماه سال گذشته از افزایش ۱۵ درصدی قیمت روپوش مدارس نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: حداکثر قیمت مانتو و شلوار مدارس در مقطع دبستان ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان و در مقطع راهنمایی و دبیرستان ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان است.
همچنین به گفته وی حداکثر قیمت لباسهای لوکس سهتکه (سارافن، بلیز و شلوار) دخترانه و پسرانه که عموما در مقطع دبستان استفاده میشود، ۲۱۰ تا ۲۷۰ هزار تومان است.
انتهای پیام
ثبت نظر