به گزارش خبرنگار مهر، علی کوهی، در حاشیه برگزاری دومین کنگره «اتولوژی، نورواوتولوژی و قاعده جمجمه» در هتل فردوسی تهران، افزود: در سال های اخیر رشته گوش و قاعده جمجمه در کشور به لحاظ علم پایه و تکنیک های جراحی، گسترش زیادی پیدا کرده است.
دبیر علمی کنگره با اشاره به شیوع بیماری های التهابی و عفونی گوش در کشور، گفت: خوشبختانه به لحاظ ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران، در شرایط خوبی هستیم.
کوهی تاکید کرد: جایگاه رشته گوش در ایران قابل مقایسه با کشورهای پیشرفته دنیا است.
وی در ارتباط با میزان شیوع بیماری های التهابی گوش در کشور، گفت: بررسی ها نشان می دهد میزان شیوع بیماری های التهابی و عفونی گوش در جوامع غربی ۳ درصد است که این میزان در کشور ما حداقل دو برابر و حدود ۶ تا ۷ درصد است.
کوهی با اشاره به وجود نیروی فوق تخصص رشته گوش در ایران، افزود: در حال حاضر تمامی راهکارهای تشخیصی و درمانی بیماری های گوش در کشور انجام می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با راهکارهای درمان بیماری های گوش، گفت: درمان این بیماری ها، ترکیبی از درمان های دارویی و جراحی است. به طوری که در فاز اول چنانچه بیمار دچار عفونت های مکرر شود، از درمان های دارویی استفاده می شود و عوارضی همچون پارگی پرده گوش، از جراحی استفاده می کنیم.
وی در خصوص علل بروز بیماری های گوش در کشور، به مسائل بهداشتی، آب و هوا و ژنتیک، اشاره کرد و افزود: در سه چهار دهه قبل ارائه خدمات بهداشتی برای کودکان چندان مناسب و مثل شرایط امروز کشور نبود و در نتیجه بزرگسالانی که با بیماری های التهابی گوش مواجه هستند، همان کودکان آن سال ها هستند. همچنین، سکونت در مناطق آب و هوای مرطوب و...، و مسائل ژنتیکی، در ابتلا به این بیماری ها نقش دارند.
کوهی در ارتباط وضعیت سنی شیوع بیماری های گوش، گفت: بیماری های التهابی و عفونی گوش، در هر طیف سنی به شکلی خودش را نشان می دهد.
ثبت نظر