به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهمنامهای مشترک میان بیمارستان محک و بیمارستان کودکان گاسلینی از ایتالیا با حضور سفیر ایتالیا، اعضای هیأت امنا و هیأت مدیره و مدیرعامل محک، مدیر عامل، مدیر بخش برنامهریزی و کنترل و رئیس بخش خون، آنکولوژی و پیوند مغز استخوان بیمارستان گاسلینی و متخصصان بیمارستان محک، در محل سفارت ایتالیا منعقد شد.
نمایندگان بیمارستان گاسلینی روز بعد ضمن بازدید از بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک در اولین نشست تخصصی بعد از امضای تفاهمنامه که با حضور پزشکان و متخصصان حوزه درمان بیمارستان محک برگزار شد، شرکت کردند. در این نشست تخصصی هر دو طرف به معرفی مجموعه خود پرداختند و در خصوص همکاریهای آینده به گفتگو نشستند.
پروفسور مردآویژ آلبویه رئیس هیأت امنای مؤسسه خیریه محک و عضو شورای عالی پزشکی بیمارستان محک، فعالیت بیمارستان گاسلینی را در سه حوزه درمانی، تحقیقاتی و آموزشی تعریف کرد و گفت: با هدف ارتقای کیفیت درمان کودکان مبتلا به سرطان ایران، تفاهمنامهای با بیمارستان گاسلینی به منظور آگاهی از درمانهای روز دنیا، آموزش نیروهای متخصص محک و انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک منعقد شده است.
پیشکسوت درمان سرطان در ایران و فوقتخصص هماتولوژی آنکولوژی کودکان، با بیان آنکه براساس این تفاهمنامه، مدل همکاری با هدف بهبود مستمر در حوزههای درمان، جلب رضایت و ارتقای خدمات به بیماران و خانواده ایشان شکل گرفته است، ادامه داد: براساس این تفاهمنامه متخصصان بیمارستان محک در زمینههایی چون تشخیص، آنکولوژی و پیوند مغز استخوان آموزشهای لازم را دریافت خواهند کرد.
آلبویه، مدت زمان این تفاهمنامه را سه سال عنوان کرد و افزود: درمان کودکان مبتلا به سرطان، درمانی چندتخصصی است و در بررسی نحوه درمان ایشان متخصصان و پزشکان در حوزههای مختلف با یکدیگر همفکری میکنند. در صورتی که برای درمان کودکی به بهرهمندی از دانش متخصصان بیمارستان گاسلینی نیاز باشد، تبادل دانش به صورت آنلاین صورت میگیرد.
در ادامه، «جوزپه پرونه» سفیر ایتالیا در ایران، گفت: از آنجایی که اهداف این تفاهمنامه معطوف به کودکان مبتلا به سرطان است، بسیار ارزشمند است. همکاری مشترک بین این دو مجموعه معتبر نشان میدهد که همه کودکان در سراسر جهان فارغ از محل زندگی میبایست به بهترین امکانات دسترسی داشته باشند.
«پائولو پترالیا» مدیر عامل بیمارستان گاسلینی با اشاره به اینکه توسعه و مطالعات در آزمایشهای بالینی دستاورد این تفاهمنامه است، تصریح کرد: کودکان مبتلا به سرطان ذینفع این تفاهمنامه هستند و برای اثر بخشتر شدن درمان آنها بر پروتکلهای جدید تمرکز خواهیم کرد.
وی، تعامل کادر درمان در بیمارستان محک را قابل توجه دانست و ادامه داد: شبکه ارتباطی و تعامل پزشکان، پرستاران، روانشناسان و مددکاران اجتماعی در این بیمارستان به نفع سیر درمان کودکان است.
«کارلو دوفور» رئیس بخش خون، آنکولوژی و پیوند مغز استخوان بیمارستان گاسلینی، بازدید از محک را فرصتی برای آشنایی با امکانات بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک قلمداد کرد و گفت: از بخشهای آنکولوژی، پیوند سلولهای بنیادی، اقامتگاه، رادیوتراپی بازدید کردیم و با نحوه مدیریت و ساختار این مؤسسه خیریه و بیمارستان آشنا شدیم. افرادی که در محک فعالیت میکنند دارای شایستگی و توانایی بالا هستند و خوشبختانه بعد از این بازدید میتوان این بیمارستان را با استانداردهای بینالمللی مقایسه کرد.
وی ضمن مثبت ارزیابی کردن دستاوردهای این تفاهمنامه ادامه داد: تفاهمنامه محک و گاسلینی براساس اولویتهای دو طرف که همان تبادل دانش به روز پزشکی و استانداردهای بینالمللی در زمینه درمان است، پایهریزی شده است. به طور مثال در این همکاری در خصوص یک روش پیوند سلولهای مغز استخوان که تأثیر به سزایی در کاهش درد و استرس بیمار دارد، گفتکوهایی صورت گرفته است. عقد این تفاهمنامه یک اتفاق جدید است که میتواند زمینهساز گسترش فرهنگ روابط بینالمللی باشد.
«اوبالدو روزاتی» مدیر بخش برنامهریزی و کنترل بیمارستان گاسلینی، رعایت بهداشت در بیمارستان محک را از ویژگیهای مثبت این مرکز دانست و در خصوص مفاد تفاهمنامه اظهار داشت: به اشتراک گذاشتن داروهای جدید و پروتکلهای درمانی از مهمترین موارد این تفاهمنامه است. این همکاری به عنوان توسعه روابط بینالملل برای هر دو مجموعه تلقی میشود و همین امر آن را به یک فرصت برای طرفین تبدیل کرده است که باید از آن نهایت استفاده را ببرند.
موسسه محک در ۲۸ سال فعالیت خود همواره تلاش کرده است تا ضمن تبادل دانش با متخصصان ملی و بینالمللی، زمینه ارتقای ارائه خدمات درمانی و حمایتی به فرزندانش را فراهم آورد تا فرزندان مبتلا به سرطان در ایران از شایستهترین خدمات بهرهمند شوند.
ثبت نظر